Opel

Under finner du utvalgte modeller fra Opel sitt store produktspekter. Vi har de attraktive store og små person- og varebilene fra Opel i butikken. Fyll ut skjemaet inne på hver modell, ta kontakt med Kjetil Skulstad på 53 40 23 00 eller kom innom butikken for mer informasjon. Vi gleder oss til å vise deg Opels innovative produkter!

Mokka-e (KAMPANJE!)

Stikk deg ut av mengden med Opel Mokka-e - vinneren av Golden Steering Wheel 2021 i kategorien "Beste bil under 25.000 Euro i Tyskland"!

Fra292.900,-

Les mer

Corsa-e

Europas beste bilkjøp er elektrisk: Corsa-e gir deg mest verdi for pengene!

Fra282.900,-

Les mer

Grandland PHEV

Endelig – nå får du Grandland X som hybrid med firehjulsdrift. Bilen er fullpakket med det siste innen teknologi og sikkerhet, og har i tillegg et spennende og tøft design. Her får du kvalitetsmaterialer, ergonomisk sertifiserte seter for god rygghelse og flere interiørversjoner å velge mellom.

Fra479.900,-

Les mer

ASTRA

Den mest effektive Astra hittil, med en ny generasjon motorer med opptil 19 prosent lavere CO2-utslipp1 og lavt drivstofforbruk.

Fra260.900,-

Les mer

Zafira-e Life

En elektrisk hverdagshelt! Nye elektriske Zafira-e Life har 330 kilometer rekkevidde, 100 kW hurtiglading og opptil 9 seter. Uansett livsstil, har nye elektriske Zafira-e Life plass.

Fra504.900,-

Les mer

Vivaro-e

Vivaro-e fås i tre lengder og med to batteripakker for en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP). Med denne varebilen kan du kjøre utslippsfritt både i byen og på lengre kjøreturer.

Fra459.900,-

Les mer

Combo-e

Combo-e følger i fotsporene til den større Vivaro-e, som nylig ble kåret til årets varebil 2021. På samme måte som storebror, har Combo-e tatt overgangen til elektrisk drivlinje uten kompromisser, noe som gir samme fleksibilitet, plass og komfort som den fossile versjonen.

Fra299.900,-

Les mer

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern