Opel

Combo-e
Combo-e følger i fotsporene til den større Vivaro-e, som nylig ble kåret til årets varebil 2021. På samme måte som storebror, har Combo-e tatt overgangen til elektrisk drivlinje uten kompromisser, noe som gir samme fleksibilitet, plass og komfort som den fossile versjonen.
299.900,-
Spesifikasjoner
  • Utslippsfri varebil i to lengder
  • Inntil 275 km rekkevidde (WLTP)
  • Plass til 2-3 personer
  • Nyttelast inntil 800 kg
  • Tilhengervekt inntil 750 kg
  • Lad til 80% på kun 30. min.
Combo-e
To lengder
Med en rekkevidde på 275 kilometer (foreløpige tall) etter WLTP-standarden, er nye Combo-e bygget på EMP2 plattformen fra PSA. Med batteriene plassert under gulvet er lasteplassen og fleksibiliteten den samme som vi kjenner fra fossilvarianten som ble kåret til årets varebil i Europa i 2019.

Combo-e har plass til to eller tre personer og kommer i to lengder. Den korteste av de to er 4,40 meter lang, mens L2, har en lengde på 4,75 meter. Med en makshøyde på 1,84 meter, passer den perfekt inn, også i trange parkeringshus.

Et eksempel på den unike fleksibiliteten, er muligheten for å legge ned passasjersetet, noe som gir deg mulighet for å frakte objekter på henholdsvis 3,09 meter i L1-versjonen, og hele 3,44 meter i den lengste utgaven av Combo-e.

Også i den elektriske utgaven av Combo-e kan du frakte to europaller etter hverandre. Med en nyttelast på inntil 800 kilo og tilhengervekt på 750 kilo, fyller Combo-e behovet mange profesjonelle varebilbrukere har for å tilpasse seg utslippsfri mobilitet.
Sikkerhet og komfort hentet fra personbilene
Nye Combo-e har tatt med seg komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra Opels personbiler, som head-up-display, aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems. Støtte for Apple CarPlay og Android Auto bidrar også til å gjøre arbeidsdagen enklere.

Parkeringssensorer foran og bak sørger for å varsle føreren om hindringer, også i blindsonen. Avhengig av utstyrsnivå får du også ryggekamera med 180-graders synsvinkel.

Som de fleste andre Opel-modeller kommer også Combo-e med varme i rattet, en viktig komfortdetalj for brukerne i vinter-Norge.
Best i klassen
Combo-e har en motor på 100 kW (136 hestekrefter) og et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 130 kilometer i timen. Batterienes plassering lavt i bilen bidrar til god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.

– Litium ion-batteriet på 50 kWh kan hurtiglades med inntil 100 kW, det gjør at 80 prosent av batteriet kan lades på 30 minutter – det er raskest i klassen, sier Johnsen.

Meld interesse

Er du nysgjerrig på noen av våre Opeler?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud.
Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Personvern