Opel

Zafira-e Life
En elektrisk hverdagshelt! Nye elektriske Zafira-e Life har 330 kilometer rekkevidde, 100 kW hurtiglading og opptil 9 seter. Uansett livsstil, har nye elektriske Zafira-e Life plass.
504.900,-
Spesifikasjoner
  • Helelektrisk flerbruksbil for storfamilien
  • Inntil 330 km rekkevidde (WLTP)
  • 100 kW hurtiglading
  • Inntil 9 seter
  • 1500 liter bagasjeromsplass
  • Mulighet for tilhengerfeste

Zafira-e Life
Løser enhver logistikkfloke
Nye Zafira-e Life er en ordentlig hverdagshelt, som løser enhver logistikkfloke. Med plass til opptil 8 passasjerer, 1500 liter bagasjeromsplass og mulighet for tilhengerfeste får du med deg det du måtte trenge. I tillegg kan du få den godt utstyrt med alt fra doble skyvedører, ryggekamera, skinninteriør, panorama glasstak og head-up-display. En ny, elektrisk favoritt for storfamilien? Ring oss på 53402300 eller kom innom for en prøvetur!
Ut-e Life
Oppdag et elektrisk ut-e liv med nye Zafira-e Life. Denne flerbruksbilen tillater deg å kombinere både famili-e liv med et ut-e liv. Den har god plass til både passasjerer, bagasje, surftebrett og kite-utstyr. Det er også mulighet for å kjøpe en spesialtilpasset campingmodul til bilen. Ta kontakt på 53402300 eller kom innom butikken på Heiane for en prat. Velkommen!
Flerbruksbil med nullutslipp
Nye Zafira-e Life er en førsteklasses flerbruksbil med kostnadseffektiv helelektrisk drift. Den byr på utslippsfri kjøring og fleksible og praktiske funksjoner i særklasse. Zafira-e Life kombinerer høy komfort og gunstige driftskostnader, og leveres i to ulike lengder og to batteristørrelser for rekkevidde opptil 330 kilometer (WLTP).

Et komplett utvalg avanserte førerassistentsystemer sørger for sikkerheten. Her finner du blant annet aktiv filholderassistent, tretthetsvarsling, head-up-display, og 180-graders ryggekamera og Xenon-hovedlykter.

Meld interesse

Er du nysgjerrig på noen av våre Opeler?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud.
Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Personvern