Opel

Grandland PHEV
Endelig – nå får du Grandland X som hybrid med firehjulsdrift. Bilen er fullpakket med det siste innen teknologi og sikkerhet, og har i tillegg et spennende og tøft design. Her får du kvalitetsmaterialer, ergonomisk sertifiserte seter for god rygghelse og flere interiørversjoner å velge mellom.
479.900,-
Spesifikasjoner
  • SUV - Plug-in hybrid (bensin)
  • Elegant og sporty 
  • 62 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • 4x4
  • Digitalt Pure Panel-instrumentpanel
  • 300 hestekrefter
  • Enkel lading hjemme eller på ladestasjon
Grandland PHEV
Innovativ hybridteknologi
Gled deg til å kjenne på SUV-egenskapene, samtidig som du kan nyte godt av innovativ hybridteknologi. Denne bilen kan kjøre lange strekninger på kun elektrisk drift – det betyr null utslipp så lenge forbrenningsmotoren ikke er i bruk. Velger du firehjulsdrift får du også en rekke sportslige moduser, skreddersydd til ulike kjøreforhold – elektrisk, hybrid, AWD eller sport. Med hybrid-modusen vil bilen selv finne den mest effektive utnyttelsen av drivlinjen, mens det elektriske kjøreprogrammet er optimalt i byer og tettbygde strøk.
To utstyrsnivåer
Velg mellom to ulike utstyrsnivåer. Du kan for eksempel få en 8-trinns girkasse, 19-tommers lettmetallfelger, skinnratt og ergonomiske sportsseter. En smart detalj er at du kan åpne bakluka ved å sparke under støtfangeren. Praktisk, hvis du har hendene fulle av poser eller kofferter. I baksetet sitter to personer komfortabelt med god plass til bein og hode. Baksetene er også oppvarmet, og det er mulig med 220V uttak. Infotainment-systemet er toppmoderne, og inkluderer en stor og brukervennlig betjeningsskjerm.
Høy sittekomfort
Du sitter høyt og godt i de AGR-godkjente sportssetene, en komfort som få matcher i dette segmentet. Grandland Hybrid4 er også imponerende god å kjøre. Den kjennes større ut enn den er, og ligger stabilt og trygt på veien. I tillegg er den stille og behagelig, også i høye hastigheter. 

Meld interesse

Er du nysgjerrig på noen av våre Opeler?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud.
Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Personvern