Mennesker – den mest dyrebare lasten.

Perfekt partner for passasjertransport, med opptil 17 seter. Minibussen har et ergonomisk optimalisert interiør og komfortfokus for sjåføren.


DESIGN.

MINIBUSSEN MED MANGE TALENTER.

Møt vår stilfulle og praktiske Opel Movano Buss! Den er som designet og bygget for deg og din virksomhet.

Minibussen har store, mørtonede sidevinduer, en bred fremtoning og tydelige hjulbuer. De brede dørene, gjør det enkelt å gå inn og ut av bussen. Movano er en komfortabel minibuss som kan fungere like godt for både hotellgjester, idrettslaget eller prosjektteamet.

KOMFORT FOR PASSASJERER OG FLEKSIBEL LASTEPLASS.

Opel Movano minibuss gir sjenerøst med plass til 17 mennesker inkludert sjåføren. De to bakerste seteradene kan også fjernes for å skape mer lasteplass, om man ønsker det.

Sjekk ut noe av minibussens flotte standard-finesser:

 • Komfort-førersete med varme, 6-veis justering, korsryggstøtte og armlene
 • Doble seter i passasjerkupeen, som kan forskyves på én side
 • Enkle seter på den andre siden
 • Tekstildekket interiør
 • Høyt monterte bagasjestativ
 • Belysning
 • Justerbare lufteventiler
 • Elektrisk stigtrinn ved skyvedør
 • Elektrisk skyvedør høyre side

VELG DIN FARGE.

Det er mange farger å velge mellom! Skreddersy din Movano varebil, og velg den fargen som passer best til din virksomhet.

EFFEKTIVITET.

KRAFTIG BITURBO-MOTOR.

Opel Movano Buss er tilgjengelig med en 2,3 liters BiTurbo dieselmotor på 163 hestekrefter og 6-trinns manuell girkasse. Bussen kommer med forhjulsdrift (FWD).

ECO-modus er standard på BiTurbo-motorene, og gir drivstoffsbesparelse på opptil 10%. ECO-modus aktiveres med en knapp på dashbordet og indikeres med en indikatorlampe på instrumentpanelet.

KOSTNADSBESPARELSER.

Movano er designet for være en pålitelig servicepartner . Minibussen gir lave totale driftskostnader gjennom en kombinasjon av kostnadsbesparende funksjoner .

Den høyteknologsike BiTurbo-motoren i Movano Buss, sørger for konstant høyt dreiemoment og lavt turtall som reduserer drivstoffforbruk og utslipp. Eco-modusen i Bi-Turbo motoren sørger for drivstoffbesparelse på opptil 10%.  I tillegg sørger girindikatoren å varsle deg, slik at du kan skifte gir for maksimal drivstofføkonomi.

ALLSIDIGHET.

KOMFORT FOR PASSASJERER OG PLASS TIL LAST.

Minibussen har plass til opptil 16 passasjerer. Alle passasjerene sitter god i sine komfortseter. De to bakerste seteradene kan fjernes for bedre lasteplass.

Setevinkelen på 19,5 grader, setedybde på 660 mm og doble seter som kan forskyves og dermed gi bedre plass til skuldrene, gjør at passasjerene opplever god komfort. Alle setene har et trepunkts sikkerhetsbelte og hodestøtte.

PRAKTISK OPPBEVARINGSPLASS.

Kupéen er full av praktiske oppbevaringsrom for både føreren og passasjerene, med blant annet drikkeholdere med plass til 2-liters vannflasker.

Standard oppbevaringsløsninger omfatter:

 • Dashbordholder til mynter og kredittkort/bombillett med telefonlomme
 • Koppholdere i dashbordet og midtre seterygg
 • Dokumenthylle i dashbordet
 • Romslig hanskerom
 • Takhyller for førersete og passasjersete foran
 • 12V strømuttak i varerom

INNOVASJONER.

DRL- OG SVINGELYS.

Daytime running lights (DRL), statiske svingelys og tåkelys sørger for god synlighet og redusert anstrengelser for øynene.

I kombinasjon med DRL-lysene har Movano Buss statiske svingelys som standard - som lyser opp en større vinkel på innsiden av svingene ved kjøring i lave hastigheter. Fjernlysassistenten er også standard for minibussen, som sørger for at frontlysene automatisk blendes ned når man møter motgående trafikk. Lysene skiftes tilbake til fjernlys når bilen har passert.

TILKOBLING.

RADIO MED DAB+.

Som standard til Opel Movano Buss får du Radio CD16BT, med mulighet for både USB, Bluetooth og DAB+.

EKSTRAINNGANG.

Minibussen har både AUX- og USB-tilkobling.

ENKELT Å KOBLE SEG OPP MED HANDSFREE.

gjør mobilbruk håndfri og tryggere. Systemet er tilgjengelig for Movano Buss.

SIKKERHET.

HOLD DEG INNENFOR.

Filskiftvarslingen er standard for Movano Buss. Systemet advarer både visuelt og via lydsignal, i tilfelle det skjer en utilsiktet skifte av fil.

BEDRE SIKT.

Fjernlysassistenten er standard for Movano Buss. Systemet skifter automatisk til nærlys når det oppdages motgående trafikk, eller under spesielle værforhold.

EKSTRA SIKKERHET.

Minibussen har som standard fjernstyrt sentrallås1 med selektiv låsing av dører.

ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM (ESP® )

ESP® øker stabiliteten og sikkerheten betraktelig. Systemet er standard på Movano Buss, og inkluderer bakkestartassistent, tilhengeratabilisering og forbedret Traction Mode (antispinn).

ESP-plus reduserer gassresponsen og varierer bremsekraften til hvert av hjulene når det oppdages en ubalanse i kjørebanen, slik at bilen beveger seg i riktig retning.Trekkkontrollen registrerer mangel på trekkraft under akselerasjon, og reagerer for å sikre maksimal kontakt mellom vegflaten og dekkene. Systemet har også de ekstra fordelene med bakstartsassistent og tilhengerstabilitetprogrammet.

SIKKERHET KOMMER FØRST.

Sikkerhet er alltid en prioritet. I Movano Buss får du kollisjonspute og sidekollisjonspute for fører, samt kollisjonspute for passasjer.


ENKLERE Å PARKERE.

Parkeringssensoren gir et lydsignal for å unngå skader når du rygger. Systemet er standard i Movano Buss.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern