En stasjonsvogn med stilfullt design, overlegen tilkobling og intelligente kjøresystemer. Opel Insignia viser tysk ingeniørkunst på sitt beste.

DESIGN.

LEKRE DETALJER.

Insignia Sports Tourer er en stilfull stasjonsvogn, som  kombinerer førsteklasses innovasjoner, design og allsidighet.

PERFEKSJON.

Med det samme du åpner dørene til Insignia, får du umiddelbart inntrykk av høy kvalitet og flott design . Sports Tourer er utstyrt med våre flotte ergonomiske sportsseter. 
 • Førsteklasses håndverk.
 • Sportsseter i skinn1, sertifisert av en kampanje for sunnere rygger (AGR), et uavhengig kompetansesenter for ergonomi.
   

1Ergonomisk sportsseter kommer i skinn på begge setene foran, og er standard for Premium. Ønsker du ytterligere funksjoner med for eksempel  ventilasjon, massasje og minne kan du oppgradere til velværeseter - tilgjengelig som tilleggsutstyr.

GJØR DET ENKLERE.

Kapasiteten og allsidigheten gjør Sports Tourer til en ordentlig multitasker. Stasjonsvognen gir deg god bagasjeromsplass med hele 532-1638 liter.

VALGET ER DITT.

Velg de lettmetallfelgene du liker best, til din Insignia. Felgene understreker bilens flotte former, og forsterker bilens design. 

SOL OG FRISK LUFT.

Det stilige panorama soltaket1 gir  ikke bare ekstra godt lys innvendig, men setter også et ekstra særpreg på bilen og skaper en fantastisk romfølelse.

1Tilleggsutstyr (kun i kombinasjon med OnStar)

INNOVASJONER.

HANDSFREE AUTOMATISK BAKLUKE MED FOTSENSOR.

Bakluken kan åpnes og lukkes automatisk -  kun ved å veive/sparke med foten under bakre støtfanger.

Det står anvist hvor bevegelsessensoren er plassert under bilen. Du kan holde bagasjen, eller shoppingposene i hånden og problemfritt åpne bagasjerommet med foten. Da får du tilgang  til hele  532-1638 liter.

Du kan selvsagt også åpne bagasjerommet via knappen på bagasjelokket eller ved å benytte nøkkelen.

AVANSERTE INTELLILUX LED® MATRIX-FRONTLYS.

IntelliLux LED® Matrix-frontlys1 med blendningsfritt fjernlys, senker automatisk strålen rundt andre biler, men beholde resten av veien opplyst opp til 400 meter foran bilen.
 • Består av 32 idividuelle LED-elementer
 • Automatisk høydejustering
 • Lysene reagerer automatisk på andre biler ved å kutte ut enkelte LED-lys
 • Ingen fare for å blende andre førere
 • Optimalt opplyste veier i enhver situasjon
 • Mørkekjøring er tryggere og mer avslappende.
 • Aktive kurvelys lyser opp til sidene av bilen, og lyser opp knappe svinger.Lysene er aktive mellom 40 km/t til 70 km/t.
   

1Når IntelliLux LED® Matrix-lysene er aktivert, slås fjernlyset påi hastighet over 50 km/ t, og slår seg automatisk av ved hastighet under 35 km/t.

HOLDER EN SIKKER AVSTAND.

Opels automatiske cruisekontroll1 gjør kjøringen mye mer avslappende, spesielt i saktegående bytrafikk. Systemet sørger for at du holder en sikker avstand til bilen fremfor deg.

Automatisk cruisekontroll (ACC) i Insignia, aktiveres ved å stille inn ønsket hastighet og distanse. Da vil cruisekontrollen både akselererer automatisk og bremse for deg. ACC bruker en radarsensor for å overvåke avstanden til bilen foran, automatisk opprettholde avstanden du velger, ved å justere bilenes hastighet. Systemet har automatisk nødbrems (over 45 km/t) med fotgjengeroppdagelse i tillegg. Dersom du har automatgir, vil cruisekontrollen også inkludere full stopp/start-funksjon.

1Dette er et førerassistansesystem, som er ment å fungere som en støtte til sjåføren. Føreren er selvsagt fortsatt ansvarlig for kjøringen.

NESTE NIVÅ AV FØRERASSISTANSE.

Head-up Displayet viser deg viktige data på frontruten, slik at du hele tiden kan holde øynene på veien. Info inkluderer f.eks. din hastighet, navigeringsanvisning eller advarsler om eventuelle farer. 

HJELP TIL Å PARKERE.

Millimeterpresis parkering er raskere med handsfree avansert parkeringshjelp og ryggekamera1. Systemet styrer automatisk rattet, mens du følger instruksjonene som gis for gass og brems.

1Standard

AVANSERT SIKKERHETSSYSTEM.

Opels sikkerhetsteknologier inneholder funksjoner som:

 • Automatisk nødbremsing med fotgjengeroppdagelse.
 • Blindsonevarsling.
 • Aktiv filhoderassistent
 • Trafikkskiltgjenkjenning

Våre avanserte sikkerhetssystemer kombinere både kamera og radar, og er designet for å gjøre deg mer oppmerksom i trafikken. Systemene skal også bidra til å forhindre nestenulykker, kollisjoner, fartsbøter og mer.

THE MAGIC TOUCH.

Sett deg inn i bilen og kjør. "Keyless åpne & Start" på Insignia lar deg enkelt starte bilen, kun ved et knappetrykk. 

TILKOBLING.

MULTIMEDIA NAVI PRO. INFOTAINMENT MED NAVIGASJON.

Med nye Multimedia Navi Pro får du blant annet navigasjon, bluetooth®-tilkobling, 8-tommers fargeberøringsskjerm og haifinneantenne.

Med navigasjonssystemet, Multimedia Navi Pro får du:

 • Satelittnavigasjon
 • 8-tommers fargeberøringsskjerm i midtkonsollen
 • Bluetooth® handsfree/streaming
 • Mobiltlf.speiling via USB (Apple CarPlay™og Android Auto™1)
 • DAB radio
 • Stemmestyring 
 • 2 stk USB og AUX-inngang foran, 2 stk. USB bak
 • Haifinneantenne
 • Bose® Premium lydanlegg (7 høytalere + subwoofer)


1Kompabilitet og visse funksjoner kan variere avhengig av hvilken type enhet og versjon avoperativsystem. Apple CarPlay™ er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android Auto™ er et varemerke for Google Inc.

LAD NÅR DU ER PÅ FARTEN.

Glemt ladekabelen? Med trådløs lading1 kan du enkelt lade mobilen din, mens du er på farten.  

1Kan kreve tilbehør for smarttelefonen, for at det skal fungere.

HØYERE KVALITET.

Bose®  Premium lydanlegget er utstyrt med 7 høytalere og subwoofer, som gir en forbløffende lydopplevelse – både foran og bak i bilen. Anlegget omgir deg og dine passasjerer med førsteklasses surroundlyd. 

KJØREDYNAMIKK.

NYE MOTORER, NY SENSASJON.

Våre motorer kombinerer kraft, pålitelighet og effektivitet. Velg mellom våre flotte bensin- og dieselmotorer.

Opel Insignia er konstruert for å overgå alle forventningene.

 • Nye motorer som gir en fantastisk kjøreopplevelse .
 • Dynamisk kjøring møter raffinert og effektiv ytelse.

TYSK INGENIØRKUNST FÅR DEG FREMOVER.

Valget er ditt! Uansett om du velger en sporty, manuell 6-trinns girkasse eller en sprek 8-trinns automatisk girkasse1, har Insignia alle kvaliteter til å bringe deg videre.

1Tilgjengelig for 2.0 CDTI (170 hestekrefter).

ADAPTIV 4x4.

Det nye "Twinster" - systemet gir en enda jevnere og mer dynamisk kjøring,  enkelere håndtering og forhindrer overraskelser i svingene.

The "Twinster All-Wheel-Drive-systemet" finner grep der andre ikke gjør det.

Opp til 100% av det tilgjengelige dreiemomentet kan sendes til bakhjulene, eller fordeles på alle fire hjulene - avhengig av situasjonen.

Systemet distribuerer automatisk dreiemoment mellom for- og bakhjul, samt venstre og høyre hjul. Poenget er at systemet ikke fjerner kraft, men legger den til det hjulet som har det mest effektive grepet på veien.

SKREDDERSYDDE KJØREEGENSKAPER.

Med FlexRide®1 kan du oppleve 3 biler i ett. Bytt fra Standard innstilling til Tour  eller Sport for å gjøre din Insignia til en enda jevnere eller sporty bil.

Ved å trykke på en knapp, tilpasser FlexRide® følsomheten av ulike systemer for å matche forholdene og din valgte kjørestil, Inkludert rattet, akseleratoren, automatgiret og antospinningen:

 • FlexRide® justerer demperne 500 ganger per sekund.
 • Sensorer overvåker vegoverflaten og bevegelsene til bilen.
 • Sports-modus forsterker veigrepet for dynamisk kjøring.
 • Tour-modus "myker" opp kjøringen for en mer avslappet kjøring.
 • Standard-modus justerer seg kontinuerlig til din kjørestil.

1Tilleggsutstyr

DRIVSTOFFBRUK.

Opel Insignia kombinerer drivstoffeffektivitet med kjøredynamikk og smidighet. Tester utført under mer reelle/hverdagslige kjøreforhold, viser at den bruker opptil 10% mindre drivstoff avhengig av drivverket1 .

Den enestående kjøredynamikken til Opel Insignia drar også nytte av en vektreduksjon på opp til 200 kg, sammenlignet med forgjengeren2.

Allerede nå kan du finne forbruksdata som er basert på fremtidens WLTP3 testsyklus. Fra høsten 2017 vil WLTP kjøresyklus gjøres juridisk bindende, noe som vil gi et mer reelt bilde på forbruk og utslipp i hverdagen. Vi har allerede valgt å gjøre denne informasjonen tilgjengelig for våre kunder - slik at det blir enklere å anslå det daglige forbruket.

 
1Eksempelvis med 1,6 CDTI / WLTP kjøresyklus
2Gjelder for  Insignia Sports Tourer; opp til 175 kg for Grand Sport
3Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure

VELVÆRE.

ERGONOMISKE SETER. DET BESTE FOR DIN RYGG.

Ergonomiske sertifiserte seter sørger for at  fører og passasjerer sitter ekstra godt, og unngår ryggsmerter på lengre kjøreturer. Ta vare på ryggen din med ergonomiske seter1 - sertifisert av en kampanje for sunnere rygger (AGR), et  uavhengig kompetansesenter for ergonomi:
 • Ergonomisk sertifisert i Tyskland.
 • 16-veis justering for perfekt tilpasning
 • Uttrekkbar lårstøtte kan justeres til perfekt lengde for bena.
 • Oppvarming i setene gir deg behagelig varme i ryggen

Oppgrader til velværeførerseter2, med førsteklasses funksjoner:

 • Elektrisk massasje
 • 18-veis justering 
 • Ventilasjon (begge seter)
 • Minnefunksjon
 • Oppvarmede ytre seter bak

1Sertifikatet er et kvalitetsstempel tildelt av en uavhengig komité, som består av eksperter fra ulike medisinske disipliner.

2Tileggsutstyr

VELDIG PRAKTISK.

Med 40/20/40 deling av de nedfellbare baksetene, er Insignia konstruert for å gjøre hverdagen enkel og veldig praktisk.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern