SPORTSLIG, RASK OG TØFF.
Denne sportslige utstyrsvarianten av Insignia får blodet til å bruse - tilgjengelig både som Grand sport og Sports Tourer. Dette er bilen for de som vil ha det lille ekstra!

Imponerende design og kraftig turboteknologi: Den nye Insignia GSi-modellen kombinerer kjøreglede og avansert teknologi i en sportslig og atletisk form.

DESIGN.

SPORTY OG TØFF.
La deg imponere over denne godbiten! Insignia GSi kombinerer sterke, sporty linjer med 20-tommers felger, svarte takrails, svarte lister utvendig og bakspoiler
¹Gjelder kun for femdørs-varianten, Grand Sport.

ERGONOMISK PERFEKT.
Setter du deg inn i Insignia GSi, får du straks den typiske GSi-følelsen takket være det kule.
Sportsrattet, de ergonomiske sportssetene og sportspedalene.

GODT GREP.
Ta et god grep med de stilige, 20-tommers fem dobbelteiker felgene til GSi. Disse kommer som standard.

KJØREDYNAMIKK.

210 HESTEKREFTER.
Insignia GSi gjør enhver kjøretur til en fornøyelse. Denne sportslige varianten er utstyrt med en kraftig 2.0 BiTurbo CDIT motor med hele 210 hestekrefter.

SMOOTH.
Både gøy og smooth kjøring! GSi kommer med en sprek 8-trinns automatisk girkasse.

ADAPTIV 4x4
"Twinster" Adaptive 4X4 All-Wheel Drive - systemet  gir en enda jevnere og mer dynamisk kjøring,  enkelere håndtering og forhindrer overraskelser i svingene.
The 'Twinster "all-wheel-drive-systemet finner grep der andre ikke gjør det.
Opp til 100% av det tilgjengelige dreiemomentet kan sendes til bakhjulene, eller fordeles på alle fire hjulene - avhengig av situasjonen.
Systemet distribuerer automatisk dreiemoment mellom for- og bakhjul, samt venstre og høyre hjul. Poenget er at systemet ikke fjerner kraft, men legger den til det hjulet som har det mest effektive grepet på veien.

FLEXRIDE®PERFORMANCE CHASSIS.
Med FlexRide®1 kan du oppleve 3 biler i ett. Bytt fra Standard innstilling til Tour eller Sport for å gjøre din Insignia til en enda jevnere eller sporty bil.

HIT THE BRAKES.
Som standard for Insignia GSi, får man BREMBO-bremser med røde kallipere - som gir en sterk og presis nedbremsing.

TEKNOLOGI.

AVANSERTE INTELLILUX LED® MATRIX-FRONTLYS.
IntelliLux LED ® Matrix-frontlys1 med blendfritt fjernlys, senker automatisk strålen rundt andre biler, men beholde resten av veien opplyst opp til 400 meter foran bilen.
 • Består av 32 idividuelle LED-elementer<
 • Automatisk høydejustering
 • Lysene reagerer automatisk på andre biler ved å kutte ut enkelte LED-lys
 • Ingen fare for å blende andre førere
 • Optimalt opplyste veier i enhver situasjon
 • Mørkekjøring er tryggere og mer avslappende.
 • Aktive kurvelys lyser opp til sidene av bilen, og lyser opp knappe svinger. Lysene er aktive mellom 40 km/t til 70 km/t1.
1Når IntelliLux LED ® Matrix-lysene er aktivert, slås fjernlyset påi hastighet over 50 km/ t, og slår seg automatisk av ved hastighet under 35 km/t.

HOLDER EN SIKKER AVSTAND
Opels automatiske cruisekontroll1 gjør kjøringen mye mer avslappende, spesielt i saktegående bytrafikk. Systemet sørger for at du holder en sikker avstand til bilen fremfor deg.
Automatisk cruisekontroll (ACC) i Insignia gjør kjøring i tett trafikk enklere og tryggere. Du aktiverer systemet med å stille inn ønsket hastighet og distanse. Da vil cruisekontrollen både akselererer automatisk og bremse for deg. ACC bruker en radarsensor for å overvåke avstanden til bilen foran, automatisk opprettholde avstanden du velger, ved å justere bilenes hastighet. Systemet har automatisk nødbrems (over 45 km/t) med fotgjengeroppdagelse i tillegg. Dersom du har automatgir, vil cruisekontrollen også inkludere full stopp/start-funksjon.
1Dette er et førerassistansesystem, som er ment å fungere som en støtte til sjåføren. Føreren er selvsagt fortsatt ansvarlig for kjøringen.

NESTE NIVÅ AV FØRERASSISTANSE.

Head-up Displayet viser deg viktige data på frontruten, slik at du hele tiden kan holde øynene på veien. Info inkluderer f.eks. din hastighet, sat-nav retninger eller advarsler om eventuelle farer.

AVANSERT SIKKERHETSSYSTEM.Opels sikkerhetsteknologier tilby funksjoner som:
 • Automatisk nødbremsing med fotgjengeroppdagelse.
 • Blindsonevarsling.
 • Aktiv filhoderassistent
 • Trafikkskiltgjenkjenning
Våre avanserte sikkerhetssystemer kombinere både kamera og radar, og er designet for å gjøre deg mer oppmerksom i trafikken. Systemene skal også bidra til å forhindre nestenulykker, kollisjoner, fartsbøter og mer
.
 • Hjelper deg å slappe av gjennom kontinuerlig støtte.
 • Gir deg kontroll over din Insignia.
THE MAGIC TOUCH.
Sett deg inn i bilen å kjør. "Keyless åpne & Start" på Insignia lar deg enkelt starte bilen, kun ved et knappetrykk.

TILKOBLING.

MULTIMEDIA NAVI PRO. INFOTAINMENT MED NAVIGASJON.
Med nye Multimedia Navi Pro får du blant annet navigasjon, bluetooth® -tilkobling, 8-tommers fargeberøringsskjerm og haifinneantenne. Med navigasjonssystemet, Multimedia Navi Pro får du:
 • Satelittnavigasjon
 • 8-tommers fargeberøringsskjerm i midtkonsollen
 • Bluetooth® handsfree/streaming
 • Mobiltlf.speiling via USB (Apple CarPlay™1 og Android Auto™1)
 • DAB radio
 • Stemmestyring
 • 2 stk USB og AUX-inngang foran, 2 stk. USB bak
 • Haifinneantenne
 • Bose® Premium lydanlegg (7 høytalere + subwoofer)

1Kompabilitet og visse funksjoner kan variere avhengig av hvilken type enhet og versjon avoperativsystem. Apple CarPlay™ er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android Auto™ er et varemerke for Google Inc.

LAD NÅR DU ER PÅ FARTEN.
Glemt ladekabelen? Med trådløs lading1 kan du  enkelt lade mobilen din mens du er på farten.

HØYERE KVALITET.
Bose® lydanlegget er utstyrt med 7 høytalere og subwoofer, som gir en forbløffende lydopplevelse – både foran og bak i bilen. Anlegget omgir deg og dine passasjerer med førsteklasses surroundlyd.

ONSTAR - DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.
OnStar1 er en førsteklasses service som gjør at du følger deg trygg, tilkoblet og ivaretatt - nesten overalt i Europa, heledøgnet og 365 dager i året . SIKKER
Skulle du være uheldig å krasje, eller hvis du, dine passasjerer eller en forbipasserende ikke føler seg frisk, er våre rådgivere der for deg. Om nødvendig, sender de nødetatene til posisjonen du befinner deg.1

TILKOBLET
Opel sørger for at du er helt tilkoblet: smarttelefonen din kan også fungere som den ultimate fjernkontrollen for bilen din.2

IVARETATT
Hvem vil ikke ha en personlig rådgiver? Våre rådgivere er tilgjengelig 24/7, hele året. De hjelper deg med å bestille hotellovernatting3, hvis du er for trøtt til å kjøre, eller laste ned ønsket destinasjon direkte ned på ditt innebygde navigasjonssystem2. 1Alle OnStar-tjenester opphører 31. desember, 2020. Ingen prøve- eller betalingsabonnement vil være tilgjengelige etter denne datoen. Alle tjenester er avhengig av nettverksdekning og tilgjengelighet. OnStar-tjenester leveres av, og krever en konto hos OnStar Europe Ltd. Sjekk her for ytterligere informasjon om OnStar-tjenestene. Opel er ikke ansvarlig for OnStar-tjenestene, som leveres av OnStar Europe Limited, en GM virksomhet. 2Enkelte funksjoner på smarttelefonappen, bildiagnosefunksjonen samt funksjonen for nedlasting av destinasjon kan være utilgjengelig på noen modeller og utstyrsnivå. Et integrert Opel navigasjonsanlegg og kartdata kreves for at funksjonen 'Nedlasting av destinasjon' skal fungere. Les mer her for mer informasjon om begrensninger og betaling. 3Via booking.com. E-postadresse og kredittkort kreves. Mer informasjon finnes her.

ERGONOMISKE SPORTSSETER.

SKREDDERSYDDE ERGONOMISKE SETER.
De svarte, ergonomiske sportssetene1 legger ikke bare til stil, men de sikrer også en optimal sittepossisjon for sjåføren, samt riktig sidestøtte.
Forsetene har følgende funksjoner:
 • Ventilasjon og elektrisk massasje
 • Minnefunksjoner
 • 18-veis justering
 • korsryggstøtte og lengdejusterbar lårstøtte

1Standardutstyr. Ta vare på ryggen din med ergonomiske sportsseter - sertifisert av en kampanje for sunnere rygger (AGR), et  uavhengig kompetansesenter for ergonomi. Sertifikatet er et kvalitetsstempel tildelt av en uavhengig komité, som består av eksperter fra ulike medisinske disipliner.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern