Designet for deg. Crossland X er klar for alt, takket være fantastiske fleksibilitet, klasseledende innovasjoner og tøft SUV-design.

En stilfull  crossover med SUV-design med svært effektive motorer, førsteklasses innovasjoner og eksepsjonell fleksibilitet.

HØYDEPUNKTER.

NYE CROSSLAND X. LEV LIVET NÅ!

Designet for deg. Crossland X er klar for alt, takket være sin fantastiske fleksibilitet, klasseledende innovasjoner og tøffe SUV-design.

DESIGN.

CROSSOVER MED FEEL-GOOD FAKTOR.

En perfekt kombinasjon med den urbane livsstilen på grunn av det slanke SUV-designet og kompaktstørrelsen : Nye Crossland X - er både rafinert og dynamisk, og utmerker seg med sin praktiske og sporty eleganse.

MER ENN KUN ET PENT YTRE.

Moderne design i kombinasjon med tysk presisjon: nyt førsteklasses materialer, moderne teknologi og den "typiske" SUV sitteposisjonen, for din perfekte panoramaoversikt.
 • Utvalg av materialer av høy kvalitet, som for eksempel detaljer i krom.
 • Velværeluksus takket være ergonomiske seter (Kampanje for sunnere rygger)
 • Maksimal funksjonalitet  

TO-TONET TAK MED PANORAMAUTSIKT.

Nyt den luftige følelsen av romslighet: Det flytende taket i en annen farge , kombinert med panorama soltak1,  gir bilen et kult særpreg.

1 Tilleggsutstyr (krever Premium sikt- og lyspakke)

INNOVASJONER.

30% KLARERE LED FRONTLYS.

Full AFL LED-frontlysene er 30% lysere enn vanlige halogenpærer, og sikrer optimalt opplyste veier under alle kjøreforhold.
 • Fjernlysassistent: gjenkjenner automatisk motgående kjøretøy, og bytter frontlys fra høy til lav stråle - ingen risiko for å blende andre førere.
 • Svingelys: gir bedre synlighet når du svinger og parkerer på litt uoversiktlige områder. Lysene vil automatisk bli aktivert når  hastigheten er under 40 km/t, når du har stilt det inn selv, eller hvis en viss styrevinkel overskrides. På denne måten vil nattkjøring være tryggere og mer avslappende.

180° RYGGEKAMERA.

Ryggekameraet med 180° panoramafunksjon1 , gir deg mulighet til å se rundt hjørner når du rygger. I tillegg gjør vår avanserte lukeparkeringsaasistent1 det veldig enkelt å parkere.

Ryggekameraet med 180° panoramafunksjon, gir deg en optimal synlighet rundt bilen, samt fugleperspektiv og zoom-funksjon. Zoome-funksjonen slås på automatisk hvis objekter er nærmere enn 70 centimeter. Å finne en parkeringsplass blir mer avslappende, da den automatiske parkeringsassistenten gjør jobben for deg. Det gjør det også mulig å forlate trange parkeringsplasser langs veibanen, helt uten å bruke hendene og å måtte manuvrere i alle retninger.

1Systemet er en del av Park & Go-pakken, som man kan kjøpe som tilleggsutstyr for både Premium og Innovation. Kjøp av denne pakken krever navigasjon og Premium sikt- og lyspakke.

HEAD-UP DISPLAY.

Head-up Displayet1 viser nøkkeldata på frontruten, slik at du kan holde øynene trygt på veien.

Disse nyttige funksjonene vises automatisk i head-up-displayet:

 • Hastighet
 • Trafikkskiltgjenkjenning
 • Innstillinger av cruise control og hastighetsbegrenser
 • Frontkollisjonsvarslingdvarsel
 • Navigasjon

1Tilleggsutstyr (krever navigasjon)

INTELLIGENT NØDBREMS.

Bare i tilfelle: Takket være den automatiske nødbremsen med fotgjengeroppdagelse1 blir det mye tryggere for deg og andre å være på veien.

Den automatiske nødbremsen1 oppdager fotgjengere og andre biler, som du kanskje har oversett. For hastigheter mellom 5 og 85 km/t måler systemet kontinuerlig avstanden til andre biler, og advarer deg om bilen nærmer seg  for fort/hvis avstanden er for kort. Hvis du ikke reagerer, starter systemet automatisk nedbremsing og reduserer bilens hastighet. For hastigheter under 30 km/t vil bilen kunne bremse helt opp til den stopper.

1Er en del av sikkerhetspakken, og er tilgjengelig både for Innovation og Premium. Systemet fungerer automatisk over 5 km/t og under 85 km/t. Fra 5 til 30 km/t vil systemet kunne redusere kollisjonenens hastighet med 0,9 g. Fra 30 til 85 km/t reduserer systemet hastigheten med maksimalt 22 km/t. Etter denne terskelen må føreren selv bremse, for å redusere hastigheten ytterligere. Driftshastighet for AEBPD avhenger av den oppdagede hindringen (bevegende mål: fra 5 til 85 km/t, stillestående mål: fra 5 til 80 km/t; fotgjenger: fra 5 til 60 km/t). Opels førerassisteringssystemer er ment å støtte føreren innenfor systemets begrensninger. Føreren er fortsatt ansvarlig for kjøringen.

ALLSIDIGHET.

GOD PLASS.

Crossland X  passer perfekt til din livsstil, og tilbyr fantastisk allsidighet og lagringsplass.

Med en bagasjekapasitet på 410 liter gir Crossland X, med sitt typiske SUV-design, den største lastekapasiteten i sin klasse - den kan til og med utvides til 1255 liter. For Premimutgaven er det flere muligheter for å gjøre bilen enda mer romslig: baksetene kan deles i 40/60, gjennomlastingsluke kan åpnes ved transport av lengre gjenstander, og "Flex Floor"-funksjonen med justerbart bagasjeromsgulv kan stilles inn i to posisjoner.

SLAPP AV NÅR DU SITTER - INGEN RYGGSMERTER.

Tar vare på ryggen din! Våre ergonomiske seter bærer AGR kvalitetsstempelet  (Kampanje for sunnere rygger)1 , og har i tillegg 16-veis justeringsmuligheter. Du vil glede deg til lange kjøreturer.

Med sin høye sitteposisjon, tilbyr Crossland X mer enn bare en bedre utsikt. Takket være våre fanastiske ergonomiske seter, sørger crossoveren for en sunn sittestilling når du kjører.

1Setene er sertifisert av senteret for god ergonomi, AGR (kampanje for friske rygger), som er en uavhengig ekspertkommisjon bestående av leger og terapeuter av ulike fakulteter, som har til hensikt å hindre ryggsmerter. Setene har flere individuelle justeringsmuligheter, inkludert justering av sideveis stilling, setehøyde og setevinkel, den integrerte korsryggstøtten og inntrekkbare lårstøtten. Dette gjør at setet kan justeres til å passe perfekt til den naturlige stillingen til ryggraden.

TILKOBLING.

R 4.0 INTELLILINK MED DAB+ DIGITALRADIO.

Ved hjelp av Apple CarPlayTM1 og Android AutoTM2 kan du sømløst koble smarttelefonen din opp mot infotainmentsystemet i bilen, R 4.0 IntelliLink.
 • 7-tommers LCD fargeberøringsskjerm
 • Apple CarPlay™ og Android Auto™
 • Bluetooth® håndfri telefon og musikkstreaming
 • Mobiltelefonspeiling via USB
 • DAB+ digitalradio
 • 6 høyttalere
 • USB-kontakt

1Apple CarPlay™ er et varemerke som tilhører Apple Inc.
2Android Auto™ er et varemerke som tilhører Google Inc.

NAVI 5.0 INTELLILINK MED DAB+ DIGITALRADIO.

Brukervennlige funksjoner inkludert: Navi 5.0 IntelliLink1 med stemmestyring og fargeberøringsskjerm tar deg til din destinasjon - raskt og enkelt.
 • 8-tommers LCD fargeberøringsskjerm
 • 3,5- tommers digitalt førerinfodisplay i farger
 • Apple CarPlay™ og Android Auto™
 • Bluetooth® håndfri telefon og musikkstreaming
 • Mobiltelefonspeiling via USB
 • DAB+ digitalradio
 • 6 høyttalere
 • 2 USB-kontakter

1Apple CarPlay™ er et varemerke som tilhører Apple Inc.
2Android Auto™ er et varemerke som tilhører Google Inc.

EFFEKTIV KJØRING.

BENSINMOTOR.

Crossland X er tilgjengelig med 1,2 liters dynamiske og effektive bensinmotorer, med 110 hestekrefter. Bilen kommer i to ulike utstyrsnivå: Premium og Innovation.

GIR OPP!

Jevne girskift! Du kan velge mellom 5-trinns manuell girkasse, eller 6-trinns automatgirkasse.

SPAR PÅ DRIVSTOFF OG UTSLIPPP.

Våre ECOTEC®-motorer tilbyr den perfekte balansen mellom dynamikk, effektivitet og økonomisk levedyktighet.

Motorerne bidrar til å redusere drivstofforbruk og utslipp. De har et aerodynamisk design for å redusere luftmotstand i tillegg til hjul for mindre rullemotstand.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern