En pålitelig varebil med det siste av teknologi og smarte løsninger. Nye Opel Combo er et skikkelig arbeidsjern – og drømmekollegaen du har ventet på. Utforsk den her!

Med stor fleksibilitet for å flytte folk og last, passer den nye Combo varebilen perfekt i hverdagen.

HØYDEPUNKTER.

LA FAKTAENE TALE FOR SEG.

Allsidig, innovativ og pålitelig. Den nye varebilen er en drømmekollega.Se listen over alle høydepunktene her:

 • 3,3 – 4,4 m3 lasterom
 • Opptil 1500 kg hengervekt
 • Opptil 1 tonn lastekapasitet
 • Tilgjengelig med firehjulstrekk
 • Har plass til to europaller
 • 8-tommers berøringsskjerm
 • Oppvarmet ratt og seter
 • Tilgjengelig med automatgir
 • LED kjørelys og lakkerte frontfangere
 • 15 oppbevaringsrom
 • 3 seter
 • Cruisekontroll
 • Tilgjengelig i to lengder

LASTEKAPASITET.

Opel Combo har en imponerende lastlengde på 3090 mm¹. Varebilen er kompakt på utsiden, men har imponerende god plass innvendig.

¹Maksimal lastelengde er 3090 mm for Combo L1, og 3440 mm for Combo L2.

PLASS TIL ALL LASTEN DIN.

Med et maksimalt lastevolum på opptil 4,4m³ ¹, har nye Combo nok plass til å oppfylle alle dine lastbehov. Selv frakt av ekstra store gjenstander blir en lek.

¹Lastevolumet på opptil 4,4m³ gjelder for Combo (L2) og Combo (L1) har et lastevolum på opptil 3,8m³.  

TÅLER MYE.

¹Nyttelasten inkluderer fører. Merk at nyttelast på 1000 kg gjelder for Combo (L1), mens Combo (L2) har en nyttelast på 950 kg.

LANG LAST? INGEN PROBLEM.

En avtagbar luke¹ innvendig gjør det eklere å frakte ekstra lange gjenstander. Lasteluken befinner seg bak passasjersetet.

¹Ikke tilgjengelig til automatgir

TA MED STIGEN.

Trenger du å frakte ekstra lang last, som for eksempel en stige? Den praktiske stigeluken kan åpnes opp til 40°, noe som gjør sikkert å frakte lange gjenstander.

PRAKTISK OPPBEVARING.

Med opptil 15 praktiske oppbevaringsrom har Combo varebil plass til alt utstyret ditt.

ALLSIDIGHET.

ALLE GODE TING ER TRE.

Med passasjerbenken¹ blir det plass til tre personer i kupeen. Rett opp benken, eller legg det helt ned for å utvide lasteplassen. Du kan også gjøre benken om til et bord, som gjør Combo varebil til et meget praktisk, mobilt kontor. 

¹Standard for begge utstyrsnivå. Ikke tilgjengelig for automatgir.

UTNYTT PLASSEN.

Når du kjører alene, med kun last i bilen - kan du enkelt slå opp passasjersetet for å skape en enda mer fleksibel lasteplass.

SIKRE LASTEN DIN.

Skilleveggen holder deg, din passasjer og lasten sikker, og forhindrer gjenstander fra å stikke inn i førerkupeen foran. Skilleveggen finnes som solid tett vegg, eller med vindu¹.

¹Ikke tilgjengelig med ryggekamera

VELDIG PRAKTISK.

Enkle eller doble skyvedører¹ gjør det lekende lett å komme til i lasterommet til Combo.

¹Doble skyvedører er standard for Mester Premium.

VELG BAKDØREN DIN.

Bygg din egen Opel Combo med bakluke eller asymmetriske bakdører med vindu for økt synlighet - designet for å passe dine individuelle behov.

STOR ELLER LITEN?

Combo varebil kommer i to lengder. 4.4 meter for den korte varianten (L1) , eller 4,75 meter for den lengste varianten (L2) med ekstra lasteplass.

DESIGN.

ROBUST, MEN ELEGANT.

>Ekte Opel-design. Combo varebil er en perfekt representant for virksomheten din.

DESIGNET MED DEG I TANKENE.

Med en oppreist sitteposisjon, utallige lagringsalternativer, intuitive kontroller og ordentlig allsidighet, er Combo-kupeen en ekte multitasker.

SMARTE LYS.

LED Daytime Running Lys¹ er effektive og hjelper deg med å holde deg - og andre førere - trygge på veien.

¹Standard for Mester Premium

EFFEKTIVITET.

KRAFT OG EFFEKTIVITET

Bygg din egen Combo varebil med kraftige og effektive bensin- og dieselmotorer for en god kjøredynamikk.

Bensinmotor kommer iløpet av 2019

SMOOTH OPERATOR.

Kombiner din Combo varebil med en jevn fem eller seks-trinns manuell girkasse, eller en sofistikert åtte-trinns automatisk girkasse - valget er ditt.

INNOVASJONER.

GOD OVERSIKT.

Ryggekameraet¹ viser omgivelsene bak bilen på en 8-tommers berøringsskjerm². Virtuelle linjer gjør ryggingen trygg og enkel.

¹Tilleggsutstyr

INGEN KALDE HENDER.

Med oppvarmede seter og et oppvarmet skinnratt¹ holder du deg varm på kalde dager - uansett årstid.

¹Merk at varme i skinnrattet ikke er tilgjengelig for automatgir.

ØYNENE PÅ VEIEN.

Med Head-Up Display¹ vises nøkkelinformasjon som blant annet hastighet, navigasjon og tretthetsvarsel. Informasjonen vises på en glassskjerm bak rattet.

¹Tilleggsutstyr

KONTROLLER VEIGREPET.

Det smarte IntelliGrip-systemet¹  sørger for at du holder et godt grep - uansett overflate. Velg en av fem kjøremoduser, og la nye Combo gjøre resten av jobben.

¹Tilleggsutstyr

SIKKERHET.

SMARTE SIKKERHETSSYSMTER

Automatisk nødbrems¹ med fotgjengeroppdagelse varsler deg om potensielt farlige situsjoner på veien². Hvis du ikke gjør noe etter varslingen, vil bilen bremse automatisk.

¹Kommer i 2019.

²Systemet fungerer automatisk over 5 km/t og under 85 km/t. Fra 0 til 30 km/t vil systemet kunne redusere kollisjonenens hastighet med 0,9 g. Fra 30 til 85 km/t reduserer systemet hastigheten med maksimalt 22 km/t. Etter denne terskelen må føreren selv bremse, for å redusere hastigheten ytterligere. Driftshastighet for AEBPD avhenger av den oppdagede hindringen (bevegende mål: fra 5 til 85 km/t, stillestående mål: fra 5 til 80 km/t; fotgjenger: fra 5 til 60 km/t). Opels førerassisteringssystemer er ment å støtte føreren innenfor systemets begrensninger. Føreren er fortsatt ansvarlig for kjøringen.

ALLTID PÅ RIKTIG SPOR.

Filholderassistenten¹ holder deg på riktig spor. Systemet varsler sjåføren og styrer varebilen forsiktig tilbake i rett fil, dersom man utilsiktet glir over i feil kjørebane.

1 Standard for Mester Premium, tilgjengelig for Edition.

FØLGER MED SKILTENE.

Fartsskiltgjenkjenningssystemet leser veiskilt for å gjenkjenne endringer i fartsgrensen og foreslår også eventuelle justerer i hastigheten.

HOLDE EN SIKKERT AVSTAND

Automatisk cruisekontroll¹ opprettholder ønsket hastighet fra 30-160 km/t. Systemet bremser eller akselererer for å holde en fast avstand til kjøretøyet foran, noe som sikrer en trygg og avslappende kjøretur.

¹Tilleggsutstyr for Mester premium. Systemet er ikke tilgjengelig i kombinasjon med automatgir.

FØL DEG SIKKER.

Fire kollisjonsputer inkludert for fører, passasjer og sidene gir høy sikkerhet for deg og dine passasjerer på veien.

HOLD DEG VÅKEN.

Tretthetsvarsel¹ analyserer kjøremønstre for å se etter tegn på at sjåføren begynner å bli veldig trett. En rekke varsler anbefaler sjåføren å gjøre tilbak.

¹Etter to timers kjøring med hastigheter over 65 km/t, blir sjåføren varslet med en lyd. Samtidig beregner systemet et distraksjonsnivå basert på kjøremønster, for eksempel sjåførens evne til å holde seg innenfor kjørefeltet. I tilfelle det oppdages farlig kjøreadferd, vil en rekke stadig høyere lydvarslinger komme for å varsle sjåføren til å agere. Distraksjonsnivået reduseres etter ti minutter med sikker kjøring. Beregningen stopper når kjøretøyets hastighet synker under 65 km/t.

FLANK GUARD.

Flank Guard-systemet bruker 12 sensorer for å advare om hindringer, som kanskje ikke er synlig når man svinger i lav hastighet. Systemet varsler både med lyd og bilde på infotainmentskjermen.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern